Happy medewekers op de werkvloer!

Werken er binnen jouw organisatie veel twintigers en dertigers?

Wil je graag energieke en gemotiveerde mensen op de werkvloer?

Wil jij als organisatie graag aandacht geven aan hun professionele groei?

In de huidige arbeidsmarkt nemen de twintigers en dertigers, de zogenaamde Millennials, een grote plek. Waar de een binnenkomt als starter na de studie, vervult de ander een eerste leidinggevende functie. Een ding is zeker: de komende jaren stromen ze door naar hogere functies binnen het bedrijfsleven. Reden genoeg om als bedrijf te weten wat er binnen deze generatie speelt en hoe je ze tevreden en vooral gezond houdt. Zij zijn de successen voor morgen. Ze zijn waardevol voor jouw organisatie en vooral op zoek naar voldoening, betrokkenheid en waardering.

Om de talenten in onze noordelijke regio te behouden, help ik je graag met het tevreden en vooral gezond houden van jouw medewerkers. Dit doe ik middels een unieke mix van loopbaan – en vitaliteitscoaching. Voor jou als werkgever zijn mijn diensten interessant wanneer jouw medewerkers behoefte hebben aan motivatieboosts en/of begeleiding in professionele groei!

Mijn aanbod draagt bij aan:
√ Gelukkige & gemotiveerde medewerkers
√ Professioneel groeien in coachend leiderschap, mindset & keuzes maken
√ Burn-outpreventie
√ Talent in je organisatie laten bloeien & behouden
√ Positieve gedachtepatronen
√ Betrokkenheid van medewerkers binnen jouw organisatie
√ Work/life balance en energiemanagement

Aanbod
loopbaancoaching

Loopbaan – & vitaliteitscoaching

Heb je een werknemer die hulp kan gebruiken in zijn of haar professionele ontwikkeling? Bijvoorbeeld als iemand twijfelt over of de huidige functie nog de juiste is en via welke weg diegene weer kan groeien binnen de organisatie. Of hulp bieden aan werknemers die onder hoge spanning staan en ze begeleiden in het vinden van de juiste balans. Kortom: talenten binnen jouw organisatie behouden en op maat hulp bieden in de vorm van persoonlijke trajecten.

loopbaancoaching

Peptalk-inspiratiesessies

Hebben jouw werknemers behoefte aan korte motivatieboosts? Dan kun je kiezen voor een Peptalk-inspiratiesessie van 1,5 uur. De inhoud kan naar behoefte ingevuld worden met verschillende thema’s. Denk aan: werkgeluk, omgaan met stress, behouden van focus & flow, positieve mindset, energiemanagement, persoonlijk leiderschap, etc.! Leuke tip: een VrijMiBo-Peptalk, in coronatijd ook digitaal mogelijk.

talent training groningen

Training Talentontwikkeling

De training Talentontwikkeling geeft jouw werknemers inzicht in hun talenten en kwaliteiten. Ze krijgen antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en hoe ze dit inzetten op de werkvloer. Na deze training hebben jouw werknemers een helder focusplan voor de komende periode waarin ze handelen vanuit hun kracht, kwaliteit en authenticiteit.

loopbaancoaching

Interesse?

Voor meer informatie vraag ik je contact met mij op te nemen via dit aanvraagformulier.

Vraag naar de mogelijkheden

Vul hier je gegevens in. Ik neem vrijblijvend contact met je op om een afspraak te maken.