Millennials op de werkvloer

Durf te falen, verlies eens de strijd. Streef niet naar perfectie, omarm je kwetsbaarheid.

Jobhoppers, luiwammesen, verwend en gevoelig voor burn-outs. Een kleine greep uit de vooroordelen die bestaan over deze grenzeloze generatie. Toch neemt de Millennial-generatie een grote plek in binnen de huidige arbeidsmarkt en stromen ze inmiddels door naar hogere functies binnen het bedrijfsleven. Reden genoeg om als bedrijf te weten wat er binnen deze generatie speelt en hoe je ze tevreden en vooral gezond houdt. Millennials van nu zijn de successen voor morgen. Ze zijn waardevol voor jouw organisatie en zijn vooral op zoek naar voldoening, betrokkenheid en waardering. Om de talenten in onze noordelijke regio te behouden, geef ik ook Peptalks en Talenttrainingen aan Millennials op de werkvloer!

Voor jou als werkgever zijn mijn diensten interessant wanneer je Millennial-werknemers hebt die worstelen met zichzelf en hierbij professionele hulp willen. Denk bijvoorbeeld aan: persoonlijke coachtrajecten voor werknemers ter preventie van uitval, inspiratie Peptalks tijdens de vrijmibo of op maat gemaakte talenttrainingen voor groepen.

Trainingen

Peptalk & Inspiratiesessies

Heeft jouw werknemer behoefte aan een korte motivatieboost? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke Peptalk. Jouw werknemer krijgt hiermee inzicht in zichzelf en zijn/haar blinde vlekken. Na de Peptalk heeft jouw werknemer weer nieuwe motivatie en kan aan de slag met praktische tools. Wil je de motivatie liever inzetten voor een grotere groep? Dan kunnen we ook kijken naar een gezamenlijke inspiratiesessie. Bijvoorbeeld een Vrijmibo-Peptalk!

Persoonlijke Coachingstrajecten

Heb je een werknemer die al langer worstelt met thema’s als keuzestress, prestatiedruk, zelfvertrouwen, werkgeluk of andere persoonlijke vraagstukken? Dan kunnen we kijken naar een persoonlijk coachingstraject. In dit traject gaan we aan de slag met persoonlijke doelen en werken we aan het werkgeluk van jouw werknemer.

Talentontwikkeling & Groepsessies

De training Talentontwikkeling geeft jouw werknemers inzicht in hun talenten en kwaliteiten. Ze krijgen antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? en hoe ze dit inzetten op de werkvloer. Naast deze training kunnen we ook samen kijken naar een groepstraining op maat. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als: stress op de werkvloer, omgaan met feedback, gezondheid, zelfvertrouwen of persoonlijk leiderschap.

Interesse?

Heb je interesse in een van de trainingen voor jouw medewerkers of wil je graag een training op maat? Ik kom graag met je in contact!

Vraag naar de mogelijkheden

Vul hier je gegevens in. Ik neem vrijblijvend contact met je op om een afspraak te maken.