coaching groningen

Persoonlijk coachtraject: 7 sessies met aandacht voor jou!

√ Weet je even niet meer waar je staat en waar je naar toe wilt?
√ Herken je het Is-dit-alles?-gevoel?
√ Wil je graag meer balans in je leven?
√ Twijfel je over je toekomst?
√ Ben je bijvoorbeeld niet happy op je werk of in je privé?
√ Wil je graag weer dichterbij jezelf komen?
√ Twijfel je al langere tijd om de stap te zetten naar een coach?

Kortom: je bent toe aan verandering, maar je weet niet hoe je dit moet bereiken. Je wilt heel graag vooruit, maar je hebt het gevoel dat je stil blijft staan. Je mist koers, richting en een helder toekomstvisie. Je hebt behoefte aan houvast, inzicht en realistische doelen. Je bent je bewust van je huidige situatie en wil je graag stappen gaan maken?

In dit traject gaan we in 7 sessies van denken naar doen. Je krijgt inzichten, er gaan kwartjes vallen, ik help je op weg en jij gaat onder mijn begeleiding in beweging komen. Niet alleen maar praten en tegenover elkaar zitten maar juist bewegen en doen. We kijken samen welke wijzigingen jouw onderliggende patroon nodig heeft om daar te komen waar je wil zijn. Daarom kies ik ervoor om in het traject één buitensessie met je te doen. Ik heb mensen zien veranderen: Meer levenslust en grote stappen in persoonlijke ontwikkeling. Er komt ruimte voor leuke dingen: een nieuwe relatie of nieuwe baan. Iemand is zelfs 15 kilo afgevallen! Puur omdat je een reset in je hoofd krijgt!

Persoonlijk 1:1 coachtraject

✅ 1 – op – 1 traject

✅ Gratis intake 30 minuten (Skype of telefonisch)

✅ Inclusief  individuele Peptalk & een toffe buitensessie @Hoornsemeer

✅ 60 minuten per keer

✅ Locatie naar keuze*

✅ Persoonlijke hulpvragen en doelen

✅ Meer balans, focus en regie

✅ Meer innerlijke rust & frisse blik op de toekomst

✅ Tools & opdrachten

✅ Minimaal zeven gesprekken

* Indien er meer dan zeven gesprekken nodig zijn, vallen de kosten hoger uit.

“Iris zei aan het begin van het persoonlijke coachingstraject: “We springen samen. Ik ga je begeleiden en help je naar de overkant, jij mag gaan zwemmen.” In het begin weet ik nog dat ik dacht “hoe krijgt ze dat dan voor elkaar?” Maar Iris heeft bewezen met haar heldere, doelgerichte aanpak en flinke dosis positiviteit dat de ‘noodzakelijke verandering teweeg brengen’ mogelijk is. Door middel van afwisselende en uitdagende opdrachten waarmee je zelf aan de slag kan. Hierdoor zwem ik met veel vertrouwen naar de overkant!”

LovanPersoonlijk coachtraject: #7 sessies van denken naar doen

“De persoonlijke coaching door Iris is mij erg goed bevallen. Ze sluit aan bij jou als persoon, toont begrip en straalt positiviteit en vertrouwen uit. Ze is duidelijk en heeft de tools in huis om samen met jou op weg te gaan naar het bereiken van je doelen. Het traject heeft boven verwachting bijgedragen aan mijn persoonlijke hulpvragen. Ik heb meer rust, voel me ontspannen en kan dingen beter loslaten. Iris denkt goed na over passende opdrachten of onderwerpen en slaat hiermee vaak de hamer op z’n kop.”

ElinePersoonlijk coachtraject: #7 sessies van denken naar doen!