zelfvertrouwen

Een gelukkiger leven met meer zelfvertrouwen!

  • Past het leven dat ik nu leid eigenlijk (nog) wel bij mij?
  • Is dit de baan waar ik gelukkig van word of is het tijd voor iets anders?
  • Doe ik waar ik blij van word of laat ik me veelal leiden door mijn omgeving?
  • Wil ik hier blijven wonen of toch liever reizen?
  • Ga ik eerst nog een opleiding doen of wil ik misschien toch voor mezelf beginnen?

Dergelijke vragen zijn ongetwijfeld al eens bij je voorbij gekomen kunnen soms resulteren in een onbestemd gevoel. Er is veel te kiezen in een voor je gevoel relatief korte tijd. En op het moment dat je op het punt staat om een knoop door te hakken, komt het stemmetje: ‘Wat als ik de verkeerde keuze maak of wat als ik het niet kan?’

Twijfels en te weinig tijd

Je wordt regelmatig ingehaald door de tijd, waardoor je continu het gevoel hebt dat je achter de feiten aan loopt en je simpelweg niet verder komt. Je wacht op het moment dat je meer tijd hebt, bijvoorbeeld in je vakantie, en daarna neem je je voor te beginnen. In de tussentijd gaat de wereld om je heen gewoon door en vergelijk je jezelf misschien wel met de mensen om je heen waar het allemaal wel lijkt te lukken. Enerzijds zorgt dit wellicht voor meer motivatie om nu echt aan de slag te gaan met jezelf. Anderzijds kan het ook resulteren in een lamgeslagen gevoel waardoor je jouw plannen blijft uitstellen. Dat is tijd voor actie is, is in ieder geval wel duidelijk.

In dit programma ontdek je wie je écht bent en wat je wilt!

Niet weten wie je bent, leidt namelijk automatisch tot niet weten wat je wilt. En het niet weten wat je wilt resulteert vaak in knagende gevoelens, onzekerheid en piekeren. Of erger, het gevoel dat je niet gelukkig bent met dat wat je nu doet. Hoe fijn zou het zijn als je dit wel weer bent? Dat je weet wat je wilt, wat bij je past waardoor je ook makkelijker keuzes maakt. Je meer positiviteit ervaart en je vanuit eigen vertrouwen het leven kunt leiden dat jij wilt! Een gelukkig leven waarin jij de regie hebt en meer energie hebt om de dingen te doen die jij belangrijk vindt. Hoe klinkt dat?

In mijn persoonlijke programma begeleid ik mensen die simpelweg even vastlopen in dergelijke vraagstukken en ik help ze bij het maken van zelfverzekerde keuzes en het doorbreken van blokkades. Hierdoor laat je je niet langer meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen van anderen. Je zit weer vol energie, haalt voldoening uit wat je doet en kunt beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die jou niet gelukkig maken.

Dit programma is voor jou als je:

> vanuit intrinsieke motivatie nu écht aan de slag wilt met jezelf en jouw toekomst

> vastloopt in je huidige situatie (werk of privé) en je graag wilt werken aan verandering

> bereid bent om de stap te zetten van denken naar doen

> volledig wilt leren handelen vanuit vertrouwen

> wilt leren hoe je omgaat met de veeleisende omgeving en tegenslagen

> je met jezelf de afspraak kan maken dat jij de komende periode voorrang verdient

Hoe werkt het?

Je krijgt persoonlijke sessies die je inzichten gaan geven in jezelf. Dit kun je doen in een programma van drie of van zes maanden. Het is een intensief en duurzaam programma voor jezelf! Misschien lijkt het lang , maar het doorbreken van patronen, blokkades en onderzoeken wat je echt graag wilt vergt nu eenmaal tijd en energie. Je ontvangt daar tegenover ook een langdurig resultaat. Je kunt dit namelijk de rest van je leven toepassen. Kortgezegd: een levenslang resultaat!

Dit doe ik aan de hand van mijn KOMPAS-methode©.
K – Kracht
O – Ontwikkeling
M – Mindset
P – Plan
A – Actie
S – Samen

Via mijn online leermethode duikt je dieper in jezelf en coach ik je 1-op-1 via maatwerksessies. Het resultaat is dat je daarna weet wie je écht bent, wat je kan en wat je wilt. Je luistert weer naar jezelf en laat je niet meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen. Je zit weer vol energie, haalt voldoening uit wat je doet en kan beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die jou niet gelukkig maken.

Er vallen kwartjes, je snapt waarom je doet wat je altijd doet en je gaat onder mijn begeleiding (letterlijk) in beweging komen. Samen ontdekken we gedurende jouw expeditie welke handvatten en tools je nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn.

Velen gingen je al voor en ik heb mensen zien veranderen:
– Meer levenslust en zelfvertrouwen
– Grote stappen in persoonlijke ontwikkeling
– Regie op eigen leven

Je krijgt ruimte om open te staan voor nieuwe dingen op het gebied van werk, liefde en gezondheid. Iemand is zelfs 15 kilo afgevallen, puur omdat je een reset in je hoofd krijgt! Nog een extra voordeel: In de huidige markt zie je dat hier vaak lange wachtlijsten voor zijn, bij mij kun je direct starten!

loopbaancoaching

“Ik heb geleerd dat ik trots op mezelf kan zijn en dat ik het waard ben om dingen voor mezelf te doen. Het is zo fijn dat ik dat nu gewoon durf toe te geven! Het is oprecht een pak van mijn hart om niet meer over de eventuele mening van anderen in te zitten en gewoon te doen wat ik zelf wil. Iris gaf mij het gevoel alsof we gewoon gesprekken aan het voeren waren, alsof we ‘gelijk’ waren. Daardoor kon ik erg open zijn. De gesprekken waren allemaal van optimistische en enthousiaste aard en Iris gaf dat enthousiasme elke keer weer door. Daarnaast vond ik het (achteraf gezien) fijn dat ze mij de tijd en ruimte gaf om op zoek te gaan naar een antwoord en me niet een bepaalde kant op wilde sturen door antwoorden voor mij te geven. Dankzij deze coaching heb ik veel inzichten gekregen. Ik weet nu waarom ik vastliep en hoe ik dit kan aanpakken. Ik zit beter in mijn vel en heb weer zin om activiteiten te ondernemen! Door Iris haar optimisme keek ik elke keer weer uit naar de sessies. Ze is toegankelijk en geeft je het gevoel dat je samen te werk gaat. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Lisa3 maanden - COACHPROGRAMMA

“Door dit traject heb ik geleerd wie ik ben, wat mijn talenten zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Omdat ik nu weet wie ik ben, accepteer ik mezelf en automatisch ook anderen om me heen. Waar ik eerst heel erg op en neer ging in emoties heb ik nu de tools gekregen om vroege signalen te herkennen als het even niet meer gaat, pas ik de geleerde technieken toe en krijg ik meer balans in mijn leven. Iris laat jou goed nadenken over je eigen gedachtes/gevoel. Ze helpt jou je eigen emoties te uiten maar ze zal je nooit een bepaalde richting op willen sturen. Iris heeft een sterk luisterend vermogen en is heel oprecht! Iris wil oprecht dat jij je weer goed gaat voelen en in je kracht komt te staan. Ik heb het traject als verhelderend en interessant ervaren. Door de opdrachten aandachtig te maken wordt je binnen in jezelf getrokken waardoor je jezelf leert kennen en leert te luisteren naar je gevoel. Het verschil met zelfhulpboeken is het van denken naar doen! In theorie had ik al wat kennis over hoe voluit te leven, door het traject van Iris heb ik dat extra zetje gekregen om de kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. ”

Maaike3-maanden COACHPROGRAMMA: #vandenkennaardoen

Vanaf 3 MAANDEN
Online & 1-op-1 coaching

Je leert stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Dit doen we door een unieke mix van verschillende methodieken die ik op maat voor jou inzet. Wat is het resultaat van dit programma?

✅ Meer geluk en voldoening in dagelijks leven

✅ Een helder beeld over wat je wilt en wat bij je past

✅ Inzicht in eigen blokkades en belemmeringen

✅ Beter kunnen omgaan met de veeleisende omgeving

✅ Keuzes maken vanuit eigen vertrouwen

✅ Meer energie en regie op je eigen leven

✅ Positieve (groei)mindset & frisse blik op de toekomst

✅ Helder stappenplan voor leuk leven & loopbaan

✅ Handvatten en tools die je op ieder moment kunt inzetten

✅ Je hebt een stok achter de deur zodat je echt stappen gaat maken

✅ Peptalk XL buitensessie in Groningen

✅ Online toegang tot mijn KOMPAS-methode©

✅ 3 x 1 -op – 1 (online) maatwerksessies

✅ Loslaten & Vasthouden buitensessie

Investering

€ 1206,- (incl. btw)

Niet meer denken, maar direct doen?

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!