Persoonlijk leiderschap - Zijn wie je bent!

Tijdelijk beperkt beschikbaar!

zelfvertrouwen

Je staat wellicht op het punt om een aantal keuzes te maken in je leven die belangrijk zijn voor je. Bijvoorbeeld in je werk, je relaties, je gezondheid, financieel of in je studie. Misschien wil je wel reizen, een huis kopen, een andere baan, een fijne liefdesrelatie, vrienden die bij je passen, etc.

Dan zijn de eerder gestelde vragen ongetwijfeld al eens bij je voorbij gekomen kunnen soms resulteren in een onbestemd gevoel. Je weet niet helemaal wat je wilt, je twijfelt soms aan jezelf en wie je bent en dit resulteert dan weer in knagende gevoelens, onzekerheid en piekeren. Of erger, het gevoel dat je niet gelukkig bent met dat wat je nu doet. Niet helemaal weten wie je bent, leidt namelijk automatisch tot niet weten wat je wilt.

Hoe fijn zou het zijn als je dit wel weet? Je gelukkig bent met de dingen die je nu doet, je weet wat bij je past, waardoor je makkelijker keuzes maakt. Je meer positiviteit ervaart en je vanuit eigen vertrouwen het leven kunt leiden dat jij wilt! Een gelukkiger leven met meer zelfvertrouwen, waarin jij de regie hebt en meer energie hebt om de dingen te doen die jij belangrijk vindt.

Als twintiger kan je vaker twijfelen over de grotere levenskeuzes zoals; studie, baan, woning, relatie/gezin/kinderwens, inkomen. Ben je de dertig gepasseerd en heb je al een aantal grote keuzes achter de rug? Dan kan je te maken krijgen met het welbekende Is-dit-alles?-gevoel. Het kan ook zijn dat er door de omgeving een keuze is gemaakt, die veel invloed op je heeft, waardoor je nu weer opnieuw een aantal stappen mag gaan zetten. 

Is het tijd om deze twijfel om te zetten in duidelijkheid voor jezelf?

Dan zit je hier goed! In dit persoonlijke programma begeleid ik mensen die simpelweg even vastlopen in dergelijke vraagstukken en ik help ze bij het maken van zelfverzekerde keuzes en het doorbreken van blokkades. Hierdoor laten ze zich niet langer meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen. Ze zitten weer vol energie, halen voldoening uit wat ze doen en kunnen beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die hen niet gelukkig maken.

Hoe werkt het?
Je leert door middel van blended coaching stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Je maakt opdrachten in een online leeromgeving en dit wordt ondersteund door (online) 1-op-1 sessies. In de online leeromgeving werk je met mijn KOMPAS-methode©.

K – Kracht
O – Ontwikkeling
M – Mindset
P – Plan
A – Actie
S – Samen

Tijdelijk beperkt beschikbaar!

Resultaat na 3 - 4 maanden:

"Jezelf niet langer passend maken aan de omgeving, maar ontdekken welke omgeving het beste bij jou als persoon past!”

Basispakket

Professionalpakket (1-1)

Voeg je koptekst hier toe

Ik twijfelde of door wilde gaan met mijn studie en welke richting ik op wilde in mijn carrière. Door het programma heb ik besloten hoe dan ook de studie af te maken. Ik heb geleerd minder aan mijn capaciteiten te twijfelen en mijn innerlijke criticus te verminderen. Ik kan nu trots op mezelf zijn en op alles wat ik bereikt heb. De keuzes op zakelijk gebied werden makkelijk, omdat ik de focus legde op het hervinden van mijn eigen geluk en rust in privé. Iris is een echte parel! Ze kan je zo goed na laten denken over belangrijke dingen in je leven. Elke keer ging ik na de coaching weg met een openbaring waardoor ik ontzettend veel groei heb doorgemaakt. Zonder Iris had ik dat nooit kunnen doen!
Jiske (28 jaar)
Teamlead Customer & Service
Ik heb door dit programma geleerd dat ik trots op mezelf kan zijn en dat ik het waard ben om dingen voor mezelf te doen. Het is zo fijn dat ik dat nu gewoon durf toe te geven! Het is oprecht een pak van mijn hart om niet meer over de eventuele mening van anderen in te zitten en gewoon te doen wat ik zelf wil. De gesprekken waren allemaal van optimistische en enthousiaste aard en Iris gaf dat enthousiasme elke keer weer door. Daarnaast vond ik het (achteraf gezien) fijn dat ze mij de tijd en ruimte gaf om op zoek te gaan naar een antwoord en me niet een bepaalde kant op wilde sturen door antwoorden voor mij te geven.
Lisa (30 jaar)
Event Manager
In dit programma heb ik geleerd wie ik ben, wat mijn talenten zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Iris laat je goed nadenken over je eigen gedachtes/gevoel. Ze helpt jou je eigen emoties te uiten en heeft een sterk luisterend vermogen. Het feit dat ze de KOMPAS-methode zelf hebt vormgegeven naar aanleiding van haar eigen ervaringen/hulpvragen vind ik erg inspirerend en creatief. Daarnaast heeft ze mij in laten zien dat ik het zelf in de hand heb hoe ik tegen de buitenwereld aankijk en hoeveel aandacht ik geef aan bepaalde gedachtes. Het verschil met zelfhulpboeken is het van denken naar doen!
Maaike (22 jaar)
Verpleegkundige

Heb je vragen of wil je direct contact met me opnemen? Laat hieronder je gegevens achter!