coaching groningen

Ben je klaar met je twijfels?

Je bent hier nu niet voor niets. Je loopt ongetwijfeld vast in de dingen die je nu doet en zoekt naar een nieuwe, heldere visie voor de toekomst. Je wilt graag van A naar B, maar je hebt waarschijnlijk nog niet helemaal helder wat B dan precies is. Of je hebt het plaatje wel redelijk helder, maar geen idee hoe je er dan gaat komen en welke stappen je dan kunt zetten.

Twijfels en te weinig tijd

Je wordt regelmatig ingehaald door de tijd, waardoor je continu het gevoel hebt dat je achter de feiten aan loopt en je simpelweg niet verder komt. Je wacht op het moment dat je meer tijd hebt, bijvoorbeeld in je vakantie, en daarna neem je je voor te beginnen. In de tussentijd gaat de wereld om je heen gewoon door en vergelijk je jezelf misschien wel met de mensen om je heen waar het allemaal wel lijkt te lukken. Enerzijds zorgt dit wellicht voor meer motivatie om nu echt aan de slag te gaan met jezelf. Anderzijds kan het ook resulteren in een lamgeslagen gevoel waardoor je jouw plannen blijft uitstellen.

Stiekem heb je al best veel geprobeerd…

Met je vrienden en familie bespreek je zo nu en dan je twijfels, gevolgd door enkele goedbedoelde adviezen. Je probeert jezelf aan te moedigen met inspireerde podcasts of video’s en in je kast liggen ongetwijfeld nog een aantal (ongelezen) zelfhulpboeken. In theorie zou het dus allemaal moeten lukken, maar de praktijk blijft uit. Tijd voor actie dus!

In het dit programma ga je samen met mij ontdekken wie je bent en wat je nu écht wilt.

Je maakt opnieuw kennis met jezelf en leert keuzes te maken die bij jou passen en bijdragen aan het leven dat jij wilt leven. Je hebt meer energie, ervaart meer rust en je durft te vertrouwen in jezelf.

Dit programma is voor jou als je:

> vanuit intrinsieke motivatie nu écht aan de slag wilt met jezelf en jouw toekomst

> vastloopt in je huidige situatie (werk of privé) en je graag wilt werken aan verandering

> bereid bent om de stap te zetten van denken naar doen

> volledig wilt leren handelen vanuit vertrouwen

> wilt leren hoe je omgaat met de veeleisende omgeving en tegenslagen

> je met jezelf de afspraak kan maken dat jij de komende periode voorrang verdient

Hoe werkt het?

Je krijgt persoonlijke sessies die je inzichten gaan geven in jezelf. Dit kun je doen in een programma van drie of van zes maanden. Het is een intensief en duurzaam programma voor jezelf! Misschien lijkt het lang , maar het doorbreken van patronen, blokkades en onderzoeken wat je echt graag wilt vergt nu eenmaal tijd en energie. Je ontvangt daar tegenover ook een langdurig resultaat. Je kunt dit namelijk de rest van je leven toepassen. Kortgezegd: een levenslang resultaat!

Dit doe ik aan de hand van mijn KOMPAS-methode©.
K – Kracht
O – Ontwikkeling
M – Mindset
P – Plan
A – Actie
S – Samen

Via mijn online leermethode duikt je dieper in jezelf en coach ik je 1-op-1 via maatwerksessies. Het resultaat is dat je daarna weet wie je écht bent, wat je kan en wat je wilt. Je luistert weer naar jezelf en laat je niet meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen. Je zit weer vol energie, haalt voldoening uit wat je doet en kan beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die jou niet gelukkig maken.

Er vallen kwartjes, je snapt waarom je doet wat je altijd doet en je gaat onder mijn begeleiding (letterlijk) in beweging komen. Samen ontdekken we gedurende jouw expeditie welke handvatten en tools je nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn.

Velen gingen je al voor en ik heb mensen zien veranderen:
– Meer levenslust en zelfvertrouwen
– Grote stappen in persoonlijke ontwikkeling
– Regie op eigen leven

Je krijgt ruimte om open te staan voor nieuwe dingen op het gebied van werk, liefde en gezondheid. Iemand is zelfs 15 kilo afgevallen, puur omdat je een reset in je hoofd krijgt! Nog een extra voordeel: In de huidige markt zie je dat hier vaak lange wachtlijsten voor zijn, bij mij kun je direct starten!

Kan je niet wachten om te beginnen? Bekijk dan hieronder uit welke mogelijkheden je kan kiezen!

loopbaancoaching

“Het traject heeft boven verwachting bijgedragen aan mijn persoonlijke hulpvragen. Ik heb meer rust, voel me ontspannen en kan dingen beter loslaten. Iris denkt goed na over passende opdrachten of onderwerpen en slaat hiermee vaak de hamer op z’n kop. De persoonlijke coaching door Iris is mij erg goed bevallen. Ze sluit aan bij jou als persoon, toont begrip en straalt positiviteit en vertrouwen uit. Ze is duidelijk en heeft de tools in huis om samen met jou op weg te gaan naar het bereiken van je doelen. ”

ElineCOACHPROGRAMMA: #vandenkennaardoen

“Iris zei aan het begin van het persoonlijke coachingstraject: “We springen samen. Ik ga je begeleiden en help je naar de overkant, jij mag gaan zwemmen.” In het begin weet ik nog dat ik dacht “hoe krijgt ze dat dan voor elkaar?” Maar Iris heeft bewezen met haar heldere, doelgerichte aanpak en flinke dosis positiviteit dat de ‘noodzakelijke verandering teweeg brengen’ mogelijk is. Door middel van afwisselende en uitdagende opdrachten waarmee je zelf aan de slag kan. Hierdoor zwem ik met veel vertrouwen naar de overkant!”

LovanCOACHPROGRAMMA: #vandenkennaardoen

Vanaf 3 MAANDEN
Online & 1-op-1 coaching

Je leert stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Dit doen we door een unieke mix van verschillende methodieken die ik op maat voor jou inzet. Wat is het resultaat van dit programma?

✅ Meer geluk en voldoening in dagelijks leven

✅ Een helder beeld over wat je wilt en wat bij je past

✅ Inzicht in eigen blokkades en belemmeringen

✅ Beter kunnen omgaan met de veeleisende omgeving

✅ Keuzes maken vanuit eigen vertrouwen

✅ Meer energie en regie op je eigen leven

✅ Positieve (groei)mindset & frisse blik op de toekomst

✅ Helder stappenplan voor leuk leven & loopbaan

✅ Handvatten en tools die je op ieder moment kunt inzetten

✅ Je hebt een stok achter de deur zodat je echt stappen gaat maken

✅ 90 minuten Peptalk XL buitensessie in Groningen

✅ Online toegang tot mijn KOMPAS-methode©

✅ 3 x 1 -op – 1 (online) maatwerksessies

✅ 120 minuten Loslaten & Vasthouden buitensessie

Investering

€ 997,- (excl. btw)

Vanaf 6 MAANDEN
Online & 1-op-1 coaching

Je leert stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Dit doen we door een unieke mix van verschillende methodieken die ik op maat voor jou inzet.  Wat is het resultaat van dit programma?

✅ Ontspanning, balans en voldoening!

✅ Meer rust, balans en focus

✅ Zelfvertrouwen en leven vanuit authenticiteit

✅ Een helder beeld over wat je wilt en wat bij je past

✅ Beter kunnen omgaan met de veeleisende omgeving

✅ Keuzes maken vanuit eigen vertrouwen

✅ Handvatten en tools die je op ieder moment kunt inzetten

✅ Meer energie en regie op je eigen leven

✅ Positieve (groei)mindset & frisse blik op de toekomst

✅ Inzicht in eigen blokkades en belemmeringen

✅ Je hebt een stok achter de deur zodat je echt stappen gaat maken

✅ 90 minuten Peptalk XL buitensessie in Groningen

✅ Online toegang tot KOMPAS-methode

✅ Toegang tot extra module Ontspanning & Balans

✅ 6 x 1 -op – 1 (online) maatwerksessies

✅ 120 minuten Loslaten & Vasthouden buitensessie

Investering

€ 1.467,- (excl. btw)

Liever eerst laagdrempelig een gratis training van mij volgen om te ontdekken of dit iets voor jou is?

gratis masterclass

Niet meer denken, maar direct doen?

Geef in de aanvullende informatie aan of je het 3 maanden of 6 maanden coaching programma wilt aanvragen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!