coaching groningen

Ben je klaar met je twijfels?

Je bent hier nu niet voor niets. Je loopt ongetwijfeld vast in de dingen die je nu doet en zoekt naar een nieuwe, heldere visie voor de toekomst. Je wilt graag van A naar B, maar je hebt waarschijnlijk nog niet helemaal helder wat B dan precies is. Of je hebt het plaatje wel redelijk helder, maar geen idee hoe je er dan gaat komen en welke stappen je dan kunt zetten.

Nu of nooit…
Je wordt regelmatig ingehaald door de tijd, waardoor je continu het gevoel hebt dat je achter de feiten aan loopt en je simpelweg niet verder komt. Je wacht op het moment dat je meer tijd hebt, bijvoorbeeld in je vakantie, en daarna neem je je voor te beginnen. In de tussentijd gaat de wereld om je heen gewoon door en vergelijk je jezelf misschien wel met de mensen om je heen waar het allemaal wel lijkt te lukken. Enerzijds zorgt dit wellicht voor meer motivatie om nu echt aan de slag te gaan met jezelf. Anderzijds kan het ook resulteren in een lamgeslagen gevoel waardoor je jouw plannen blijft uitstellen.

Stiekem heb je al best veel geprobeerd…
Met je vrienden en familie bespreek je zo nu en dan je twijfels, gevolgd door enkele goedbedoelde adviezen. Je probeert jezelf aan te moedigen met inspireerde podcasts of video’s en in je kast liggen ongetwijfeld nog een aantal (ongelezen) zelfhulpboeken. In theorie zou het dus allemaal moeten lukken, maar de praktijk blijft uit. Tijd voor actie dus!

In het dit programma ga je samen met mij ontdekken wie je bent en wat je nu écht wilt. Je maakt opnieuw kennis met jezelf en leert keuzes te maken die bij jou passen en bijdragen aan het leven dat jij wilt leven. Je hebt meer energie, ervaart meer rust en je durft te vertrouwen in jezelf.

Dit programma is voor jou als je:

> vanuit intrinsieke motivatie nu écht aan de slag wilt met jezelf en jouw toekomst

> vastloopt in je huidige situatie (werk of privé) en je graag wilt werken aan verandering

> bereid bent om de stap te zetten van denken naar doen

> volledig wilt leren handelen vanuit vertrouwen

> wilt leren hoe je omgaat met de veeleisende omgeving en tegenslagen

> je met jezelf de afspraak kan maken dat jij de komende periode voorrang verdient

Hoe werkt het?

Je krijgt persoonlijke sessies die je inzichten gaan geven in jezelf. Dit kun je doen in een programma van drie of van zes maanden. Er vallen kwartjes, ik help je op weg en je gaat onder mijn begeleiding (letterlijk) in beweging komen. Samen ontdekken we gedurende jouw expeditie welke handvatten en tools je nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn. Velen gingen je al voor en ik heb mensen zien veranderen. Meer levenslust en grote stappen in persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ruimte om open te staan voor nieuwe dingen op het gebied van werk, liefde en gezondheid. Iemand is zelfs 15 kilo afgevallen, puur omdat je een reset in je hoofd krijgt!

Kan je niet wachten om te beginnen? Bekijk dan hieronder uit welke mogelijkheden je kan kiezen!

loopbaancoaching

3 MAANDEN
Online & 1-op-1 coaching

Je leert stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Dit doen we door een unieke mix van verschillende methodieken die gebruikt worden in de loopbaan – en vitaliteitscoaching. Wat is het resultaat van dit programma?

✅ Een helder beeld over wat je wilt en wat bij je past

✅ Beter kunnen omgaan met de veeleisende omgeving

✅ Keuzes maken vanuit eigen vertrouwen

✅ Handvatten en tools die je op ieder moment kunt inzetten

✅ Meer rust, balans en focus

✅ Meer energie en regie op je eigen leven

✅ Positieve mindset & frisse blik op de toekomst

✅ Heldere focus op de toekomst

✅ Inzicht in eigen blokkades en belemmeringen

✅ Je hebt een stok achter de deur zodat je echt stappen gaat maken

✅ Inclusief Peptalk & toffe buitensessie over Loslaten & Vasthouden!

Investering

€ 1047,- (excl. btw)

6 MAANDEN
Online & 1-op-1 coaching

Je leert stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Dit doen we door een unieke mix van verschillende methodieken die gebruikt worden in de loopbaan – en vitaliteitscoaching.  Wat is het resultaat van dit programma?

✅ Een helder beeld over wat je wilt en wat bij je past

✅ Beter kunnen omgaan met de veeleisende omgeving

✅ Keuzes maken vanuit eigen vertrouwen

✅ Handvatten en tools die je op ieder moment kunt inzetten

✅ Meer rust, balans en focus

✅ Meer energie en regie op je eigen leven

✅ Positieve mindset & frisse blik op de toekomst

✅ Heldere focus op de toekomst

✅ Inzicht in eigen blokkades en belemmeringen

✅ Je hebt een stok achter de deur zodat je echt stappen gaat maken

✅  Inclusief Peptalk & toffe buitensessie over Loslaten & Vasthouden!

EXTRA ++

✅ Intensievere aandacht & begeleiding (meer sessies)

✅ Talentenanalyse waarmee je dieper in jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen duikt

Investering

€ 1.697,- (excl. btw)

Niet meer denken, maar direct doen?

Geef in de aanvullende informatie aan of je het 3 maanden of 6 maanden programma wilt aanvragen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

“Iris zei aan het begin van het persoonlijke coachingstraject: “We springen samen. Ik ga je begeleiden en help je naar de overkant, jij mag gaan zwemmen.” In het begin weet ik nog dat ik dacht “hoe krijgt ze dat dan voor elkaar?” Maar Iris heeft bewezen met haar heldere, doelgerichte aanpak en flinke dosis positiviteit dat de ‘noodzakelijke verandering teweeg brengen’ mogelijk is. Door middel van afwisselende en uitdagende opdrachten waarmee je zelf aan de slag kan. Hierdoor zwem ik met veel vertrouwen naar de overkant!”

LovanPersoonlijk coachtraject: #7 sessies van denken naar doen

“De persoonlijke coaching door Iris is mij erg goed bevallen. Ze sluit aan bij jou als persoon, toont begrip en straalt positiviteit en vertrouwen uit. Ze is duidelijk en heeft de tools in huis om samen met jou op weg te gaan naar het bereiken van je doelen. Het traject heeft boven verwachting bijgedragen aan mijn persoonlijke hulpvragen. Ik heb meer rust, voel me ontspannen en kan dingen beter loslaten. Iris denkt goed na over passende opdrachten of onderwerpen en slaat hiermee vaak de hamer op z’n kop.”

ElinePersoonlijk coachtraject: #7 sessies van denken naar doen!