Inzicht in jouw talenten en drijfveren met TMA!

Twijfel je regelmatig of je wel alles uit jezelf haalt?

Past de baan die je nu hebt wel écht bij je?

Of ben je benieuwd op welke manier je zou kunnen doorgroeien?

Dat kan met behulp van een TMA-analyse. Dit is een persoonlijk assessment waarin jouw talenten, drijfveren, motivatie en competenties naar voren komen. In een overzichtelijk document krijg je inzicht in je sociale, beïnvloedende, leidinggevende en organisatorische talenten.  Verder zoomen we in op je emotionele balans, drijfveren en competenties. Aan de hand van dit assessment onderzoeken we of je jouw potentiële talenten momenteel benut en geef ik je tips hoe je dit in je huidige leven kunt inzetten.

In een persoonlijk gesprek ontdekken we:

De TMA-analyse kan een mooi startmoment zijn om met jezelf aan de slag te gaan in het ontdekken wie je bent en wat je graag wilt. Ik gebruik het assessment ook regelmatig ter aanvulling op een van mijn andere programma’s. Het assessment is altijd in combinatie met een persoonlijke terugkoppeling van ongeveer 1,5 – 2 uren. Hierin zoeken we de verdieping op en leer ik je hoe je het document voor jezelf kunt inzetten.

Speciaal voor young professionals heb ik een samenwerking opgezocht met Kickor.  Deze organisatie is ontstaan vanuit de behoefte van jongeren/young professionals naar ondersteuning en coaching bij loopbaankeuze, beroepskeuze, studiekeuze en persoonlijke ontwikkeling. Vaak kiezen ze voor een aantrekkelijke functie, zonder te kijken of de werkomgeving wel past, met stress, burnout of bore-out als gevolg. De TMA is voor mij daarom een mooie aanvulling op de programma’s die ik heb voor deze doelgroep.

"De talentenanalyse heeft mij een scherp beeld gegeven van mijn talenten en drijfveren. Door de uitkomsten ben ik in staat om vacatures beter te analyseren en kan ik beter beoordelen of een functie daadwerkelijk bij mij past. Daarbij heeft het persoonlijke gesprek met Iris mij een boost van zelfvertrouwen gegeven. Het gesprek en het rapport zal ik dan ook inzetten op de momenten dat ik onzeker ben over mijn kwaliteiten. Het is een tastbaar middel om erbij te pakken en weer focus aan te brengen."
Rebecca
Projectondersteuner
Investering

TMA-rapport + online gesprek
€ 340,- (incl. btw)

Investering

TMA-rapport + gesprek op locatie
€ 395,- (incl. btw)

Investering

TMA -rapport + Beroepen/opleidingen/vacaturedatabase + persoonlijke begeleiding
Prijs op aanvraag (i.v.m. maatwerk)

Direct aanvragen?

Geef in de aanvullende informatie even aan of je een online of face2face gesprek met mij wilt inplannen!