Gratis weggevers!

masterclass

Online Masterclass over geluk & zelfvertrouwen!

Leer hier aan welke cruciale knoppen je zelf kunt draaien om vanaf vandaag meer geluk in je leven toe te laten. Een liefdevolle confrontatie met jezelf, een blauwdruk van je huidige situatie en oefeningen die je direct in de praktijk kunt toepassen. In deze masterclass van 1,5 uur leer ik je hoe je meer grip krijgt op je eigen leven.

millennial groningen

Online 1- op -1 Peptalksessie

We spreken elkaar een half uur zodat we echt even de diepte in kunnen. We doen dat door te bellen met elkaar en tijdens het gesprek maak ik een analyse van de punten waar jouw focus als eerste op moet komen te liggen om grip te krijgen op jouw eigen leven. Plan hier jouw gratis online 1-op-1 Peptalk en ontdek wat jouw volgende stappen zijn.

e-book meer energie

E-book voor meer energie!

Snak je naar nieuwe energie? Laat je je leiden door de waan van alledag en alle dingen die nog MOETEN? Dit E-book is voor degene die zichzelf te weinig aandacht geeft of simpelweg niet gunt. Ik geef je 4 praktische tips die je meer energie, meer tijd voor jezelf en minder stress geven! Een laagdrempelige manier om alvast mee te beginnen!

loopbaancoaching

Zelftest: hoe gespannen ben jij?

Wordt er veel van je verwacht (opleiding, werk, vrienden, verenigingen, sport)? Ervaar je regelmatig het gevoel van druk of stress? Soms doe ik tijdens mijn sessies deze korte oefening om mensen te laten ervaren hoe gespannen of juist ontspannen ze zijn. Een simpele oefening waarmee je snel kan testen hoe je in je lijf zit en hoe je je op dit moment voelt.