Ontdek jouw eigen stressformule!

Tijdelijk beperkt beschikbaar!

Waarschijnlijk ervaar je dan regelmatig het gevoel van onrust en zoek je continu naar balans tussen je werk, huishouden, familie/vrienden, opleiding, activiteiten en hobby’s. Erg veel tijd om te ontspannen is er momenteel niet en je rent van het ene ‘moetje’ in het andere ‘moetje’. Je raakt gefrustreerd, reageert kortaf, trekt je terug of barst juist in huilen uit. Ondertussen betrap je jezelf erop dat je toch best vaak het woord ‘even’ gebruikt. Nog even dit, nog even dat, doorgaan met multitasken en voor je het weet ren je jezelf voorbij. En zoals je vast weet: hoe langer je blijft rennen, hoe leger je batterij raakt. Je raakt overbelast en uitgeput.

Het liefst boek je een week helemaal voor je alleen naar een zonnig oord, zodat je op adem kunt komen, maar laat je agenda dit helaas niet toe. Of je hebt jezelf een vakantie gegund, maar vervalt daarna meteen weer in je oude patroon?

Dan is dit programma wellicht iets voor jou. Want hoe fijn zou het zijn als je jezelf iets meer gezond egoïsme gunt? Dat je weet wanneer je op de rem moet trappen, omdat je je eigen signalen aanvoelt en met zelfvertrouwen ‘Nee’ durft te zeggen. Je wordt bewust van je eigen energielevels en komt los van je patronen. Meer ruimte in je hoofd om na te denken over wat je graag wilt. Bovendien mag je ervaren dat je zelfs na een dag hard werken nog energie over kunt hebben.

Creëer met dit programma jouw ontspannen leven!

In dit programma begeleid ik mensen die zichzelf voorbij lopen, continu druk ervaren en help ik ze bij het inzichtelijk maken van stress-signalen en energieniveaus. Het resultaat is dat je daarna weet hoe je slim omgaat met de onrust die je nu ervaart. Je bent rustiger, voelt je ontspannen, vrolijk, je hebt meer focus en een minder vol hoofd. Je laadt jouw batterij weer op, waardoor je de juiste energie hebt om de dingen te doen die je wilt doen.

Hoe werkt het?
Je leert door middel van blended coaching stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Je maakt opdrachten in een online leeromgeving en dit wordt ondersteund door (online) 1-op-1 sessies. Met de opdrachten en de persoonlijke sessies creëer je  jouw persoonlijke formule voor een ontspannen leven.

Tijdelijk beperkt beschikbaar!

Benieuwd naar het resultaat?

Basispakket

Professionalpakket (1-1)

Iris sluit aan bij jou als persoon, toont begrip en straalt positiviteit en vertrouwen uit. Ze is duidelijk en heeft de tools in huis om samen met jou op weg te gaan naar het bereiken van je doelen. Het traject heeft boven verwachting bijgedragen aan mijn persoonlijke hulpvragen. Ik heb meer rust, voel me ontspannen en kan dingen beter loslaten. Iris denkt goed na over passende opdrachten of onderwerpen en slaat hiermee vaak de hamer op z’n kop.
Eline (29 jaar)
Jeugdconsulent
Ik had moeite met mijn emoties, ging altijd maar door en luisterde niet naar mijn eigen lichaam. Het programma heeft me inzicht gegeven in de signalen die mijn lichaam aangeeft al voordat ik in huilen uitbarst. Ik heb geleerd hoe ik op tijd pauze kan inlassen voor mezelf, gedachtes op een rij kan krijgen. Veel inzichten over mezelf en mijn patronen. Iris is open, eerlijk, grappig en een liefdevol persoon!
Marit (23 jaar)
Customer Service

Heb je vragen of wil je direct contact met me opnemen? Laat hieronder je gegevens achter!