Zit je hoofd vol en moet je veel ballen in de lucht houden?

> Vind je het lastig om een goede balans te vinden tussen je werk en privé?
> Weet je simpelweg niet goed hoe je kunt ontspannen?
> Heb je moeite met het doen van leuke dingen in je vrije tijd?

Waarschijnlijk ervaar je regelmatig het gevoel van onrust en zoek je naar een juiste balans tussen je werk, huishouden, familie/vrienden, opleiding, activiteiten en hobby’s. Erg veel tijd om te ontspannen is er momenteel niet en je rent van het ene ‘moetje’ in het andere ‘moetje’. Je raakt gefrustreerd, reageert kortaf, trekt je terug of barst juist in huilen uit. Het liefst boek je een week helemaal voor je alleen naar een zonnig oord, zodat je op adem kunt komen, maar laat je agenda dit helaas niet toe.

Druk-druk-druk

In de tussentijd gaat de wereld om je heen gewoon door en vergelijk je jezelf misschien wel met de mensen om je heen waar het allemaal wel lijkt te lukken. Enerzijds zorgt dit wellicht voor meer motivatie om nu echt aan de slag te gaan met jezelf. Anderzijds kan het ook resulteren in een lamgeslagen gevoel waardoor je jouw plannen blijft uitstellen en de druk blijft toenemen. Je voelt je vermoeid, lusteloos en ploft ’s avonds uitgeteld op de bank en klikt een serie aan. Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je meer rust in je dagelijks leven kunt ervaren? Dat je weet wat jouw signalen zijn en wat je kunt doen om te voorkomen dat je batterij helemaal op is?

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je rust kunt toelaten in je leven, zonder het gevoel te hebben dat je ‘saai’ bent? Dat je meer ruimte in je hoofd krijgt om na te denken over wat je graag wilt en je ook na een dag hard werken nog energie over hebt.

Creëer met dit programma jouw ontspannen leven!

Samen met mij ontdekken hoe jij meer rust en balans kan brengen in je leven. Je maakt opnieuw kennis met jezelf en leert keuzes te maken die bij jou passen en bijdragen aan het leven dat jij wilt leven. Je hebt meer energie, ervaart meer rust en je durft te vertrouwen in jezelf.

Dit programma is voor jou als je:

> regelmatig het gevoel hebt dat je hoofd vol zit en je moeite hebt met ontspannen

> wilt leren hoe je jouw stress-signalen beter kunt herkennen

> inzicht wilt hebben in jouw persoonlijke batterij

> wilt leren hoe je omgaat met een veeleisende omgeving

> je met jezelf de afspraak kan maken dat jij de komende periode voorrang verdient

coaching groningen

Hoe werkt het?

Je krijgt persoonlijke sessies die je inzichten gaan geven in jezelf. Dit doe ik aan de hand van de Ontspannen Leven © training in mijn Online Academie. Via deze online leermethode duikt je dieper in jezelf en coach ik je 1-op-1 via (online) maatwerksessies. Het resultaat is dat je daarna weet hoe je slim omgaat met de onrust die je nu ervaart. Je bent rustiger, voelt je ontspannen, vrolijk en hebt een minder vol hoofd. Je laadt jouw batterij weer op, waardoor je de juiste energie hebt als je een avond met vrienden/vriendinnen hebt afgesproken.

Er vallen kwartjes, je snapt waarom je doet wat je altijd doet en je gaat onder mijn begeleiding (letterlijk) in beweging komen. Langzaam ga je ervaren hoe je meer uit je hoofd kunt komen.

Velen gingen je al voor en ik heb mensen zien veranderen:
– Meer rust in hoofd en lijf
– Inzicht in stress en hoe hiermee om te gaan
– Betere balans tussen werk & privé

Je krijgt ruimte om open te staan voor nieuwe dingen op het vrije tijd & ontspanning. Nog een extra voordeel: in de huidige markt zie je dat hier vaak lange wachtlijsten voor zijn, bij mij kun je direct starten!

Kan je niet wachten om te beginnen?

” Iris heeft me geleerd hoe ik mijn rust weer terug heb kunnen vinden, ontspannen ben en hoe ik zorg voor balans. En dat ik zaken waar ik geen invloed op heb los moet laten. Dit zorgt ervoor dat ik me weer goed voel. Maar ook dat ik me hiervan bewust ben en weet hoe te handelen als dat niet het geval is. Het traject heeft boven verwachting bijgedragen aan mijn persoonlijke hulpvragen.  Iris denkt goed na over passende opdrachten of onderwerpen en slaat hiermee vaak de hamer op z’n kop. De persoonlijke coaching door Iris is mij erg goed bevallen. Ze sluit aan bij jou als persoon, toont begrip en straalt positiviteit en vertrouwen uit. Ze is duidelijk en heeft de tools in huis om samen met jou op weg te gaan naar het bereiken van je doelen. ”

Eline

Ontspannen leven in een veeleisende maatschappij!
Online & 1-op-1 coaching

Je leert stap voor stap hoe je dichterbij jezelf en jouw persoonlijke doelen komt. Dit doen we door een unieke mix van verschillende methodieken die ik op maat voor jou inzet. Wat is het resultaat van dit programma?

✅ Ontspanning in je dagelijkse leven

✅ Meer rust, balans en focus

✅ Weten wat je kunt doen om spanning te verlagen

✅ Betere verbinding tussen hoofd & lijf

✅ Inzicht in energieniveaus

✅ Herkennen van persoonlijke stress-signalen

✅ Keuzes kunnen maken die bij jou passen vanuit eigen vertrouwen

✅ Meer energie en regie op je eigen leven

✅ Simpele en praktische oefeningen die je thuis kunt doen

✅ 90 minuten Peptalk XL (buiten) sessie

✅ Online toegang tot Online Academie: Ontspannen Leven ©

✅ 3 x 1 -op – 1 (online) maatwerksessies

Investering

€820,- (incl. BTW)