Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen?

In de hectische maatschappij van nu is tijd en met name oprechte aandacht voor elkaar schaars. Aandacht voor jezelf staat vaak helemaal onderaan de to-do lijst. De gesprekken met mij zijn voor degene die zichzelf te weinig aandacht geeft of simpelweg niet gunt. Je hebt misschien wel wilde plannen en toch kom je voor je gevoel niet verder. De stap om echt aandacht te geven aan jezelf en te vragen om hulp is altijd lastig. Ik kan je daarmee helpen in een van de volgende programma’s. 

Peptalk XL - Motivatieboost

Een figuurlijke ‘schop onder je kont’ die je richting gaat geven in dingen die je graag wilt bereiken. We gaan 90 minuten aan de slag met jouw gelukstaart & een loopoefening! We gaan samen in op verschillende levensgebieden, zoals:

Ontspannen leven - Jouw stressformule

In dit programma begeleid ik mensen die zichzelf voorbij lopen, continu druk ervaren en help ik ze bij het inzichtelijk maken van stress-signalen en energieniveaus. Het resultaat is dat je daarna weet hoe je slim omgaat met de onrust die je nu ervaart. Je bent rustiger, voelt je ontspannen, vrolijk, je hebt meer focus en een minder vol hoofd. Je laadt jouw batterij weer op, waardoor je de juiste energie hebt om de dingen te doen die je wilt doen.

zelfvertrouwen

Leiderschap - Zijn wie je bent

Je staat wellicht op het punt om een aantal keuzes te maken in je leven die belangrijk zijn voor je. Je weet niet helemaal wat je wilt, je twijfelt soms aan jezelf en wie je bent en dit resulteert in knagende gevoelens, onzekerheid en piekeren. In dit programma leer je meer geluk en zelfvertrouwen te ervaren. Je zit weer vol energie, kan krachtige keuzes maken en hebt een duidelijke richting voor de toekomst!

Talentanalyse - Jouw toekomstpotentieel

In dit persoonlijke assessment krijg je grip op je talenten en motivatie. In een overzichtelijk document krijg je inzicht in je sociale, beïnvloedende, leidinggevende en organisatorische talenten. Verder zoomen we in op je emotionele balans, drijfveren en competenties. De TMA-analyse kan een mooi startmoment zijn om met jezelf aan de slag te gaan in het ontdekken wie je bent en wat je graag wilt of ter aanvulling op een ander programma!

(Young) professionals
300+
Groeien in eigenwaarde
Kiezen voor jezelf!
Doen in de praktijk!