Inspireer jouw werknemers met positieve energie!

spreker groningen

In de huidige arbeidsmarkt nemen de twintigers en dertigers, de zogenaamde Millennials, een grote plek. Waar de een binnenkomt als starter na de studie, vervult de ander een eerste leidinggevende functie. Een ding is zeker: de komende jaren stromen ze door naar hogere functies binnen het bedrijfsleven. Reden genoeg om als bedrijf te weten wat er binnen deze generatie speelt en hoe je ze tevreden en vooral gezond houdt. Zij zijn de successen voor morgen. Ze zijn waardevol voor jouw organisatie en vooral op zoek naar voldoening, betrokkenheid en waardering.

Om de talenten in onze noordelijke regio te behouden, help ik je graag met het tevreden en vooral gezond houden van jouw medewerkers. Dit doe ik middels een unieke mix van loopbaan – en vitaliteitscoaching. Voor jou als werkgever zijn mijn diensten interessant wanneer jouw medewerkers behoefte hebben aan motivatieboosts en/of begeleiding in professionele groei!

Keuze uit vaste formats:

Mijn aanbod draagt bij aan:
√ Gelukkige & gemotiveerde medewerkers
√ Professioneel groeien in coachend leiderschap, mindset & keuzes maken
√ Burn-outpreventie
√ Talent in je organisatie laten bloeien & behouden
√ Positieve gedachtepatronen
√ Betrokkenheid van medewerkers binnen jouw organisatie
√ Work/life balance en energiemanagement

Ik kan eigenlijk niks bedenken wat beter zou kunnen. Dus eigenlijk zou het een tien moeten zijn, maar toch een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Het was interactief, continu boeiend, interessant, herkenbaar en motiverend. Ik neem zeker dingen mee die ik in de praktijk kan toepassen!
20'ers & 30'ers dilemma's
Younglink
De reacties van collega's waren allemaal erg positief! Vooral jouw enthousiasme en oprechtheid kwamen daarin terug, maar ook de bewustwording die ze hebben meegekregen vanuit de interactieve training. Een aantal hebben direct al actiepunten toegepast!
Grip op je werkdag!
Driessen
Ik werd geraakt door het inzicht dat ik vooral doe wat anderen van mij verwachten en ik mijn eigen keuzes mag maken. Dank je wel voor de super, fijne boost!!
Gelukkig & succesvol op je werk!
Gemeente Assen
“Ik vond het een leuk gastcollege waarbij we niet helemaal doodgepraat werden. De interactieve opdracht was leuk om te doen en Iris stond heel enthousiast voor de klas, wat natuurlijk ook meehielp. Al met al een leuk maar ook leerzaam gastcollege!”
Zelfvertrouwen tijdens en na je studie!
NHL Stenden

Naast de vaste formats kijk ik uiteraard altijd naar de behoefte binnen de organisatie/doelgroep en maak ik waar nodig dingen op maat.

Heb je interesse en wil je graag eens sparren?

Neem via onderstaand formulier dan contact met me op!

Voor het aanbieden van een breder aanbod in het werken met Young Professionals, Millennials & Generatie Z werk ik samen met:

Kim is oprichter van GroeiGeluk en heeft zich gespecialiseerd als loopbaan- en ontwikkelcoach voor twintigers en dertigers. Ze voelt een grote passie voor het thema generatieverbinding en het versterken van de generaties
binnen organisaties. Dit doet zij het liefste door het faciliteren van interactieve workshops en inspiratiesessies. Met een stevige basis gevormd door opleidingen in HRM, loopbaancoaching,  aanvullende vakgerichte trainingen en met jarenlange ervaring als HR Adviseur en coach, combineert Kim haar professionele kennis met levenservaring.

Marieke Mulder is eigenaar van Feel Good at Work en werkzaam als Organisatie-adviseur, Werkgelukdeskundige en loopbaancoach. Ze heeft een achtergrond in Human Resource Management (HRM), heeft de opleiding tot professioneel coach gevolgd en is tevens opgeleid als werkgelukdeskundige.

Het thema waar ze zich mee bezig houdt is werkgeluk. Ze geeft advies hierover aan HR en/of leidinggevenden, trainingen aan de teams en coaching aan de individu. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het werken met de young professionals.
Ze is tevens gecertificeerd Mapstell (DISC) trainer en werkt graag met deze methodiek. Marieke werkt vanuit verbinding, ze kan goed luisteren en vanuit daar op een energieke en nuchtere manier met een concreet voorstel of advies komen.