Coaching Groningen: persoonlijke groei voor Millennials!

coaching groningenBen je twintiger of dertiger? Woon je in de omgeving van Groningen en ben je op zoek naar coaching? Dan zit je hier goed! Ik coach mensen zoals jij en het (her)ontdekken van jezelf in onze veeleisende maatschappij.

Je bent hier nu niet voor niets. Je loopt ongetwijfeld vast in de dingen die je nu doet en zoekt naar een nieuwe, heldere visie voor de toekomst. Je wilt graag van A naar B, maar je hebt waarschijnlijk nog niet helemaal helder wat B dan precies is. Of je hebt het plaatje wel redelijk helder, maar geen idee hoe je er dan gaat komen en welke stappen je dan kunt zetten. Goed nieuws: ik kan je hierbij helpen!

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling klinkt misschien als een vaag begrip. Het betekent simpelweg dat je aandacht mag geven aan jezelf en de doelen die je wilt bereiken. Jezelf uitdagen om te ontdekken wat je graag wilt en hier uiteindelijk echt komen. Heb je het gevoel dat je vast loopt op bepaalde gebieden in jouw leven? Dan is het is het goed om vanaf nu tijd te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Herkent je dit?

 • Je twijfelt regelmatig aan de dingen die je nu doet en of je dit langer wilt blijven doen
 • Je wilt misschien wel andere dingen, maar hebt het gevoel dat dit niet kan
 • Je piekert over alle opties die er zijn en of je dan wel de juiste keuze maakt
 • Je hebt het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt, waardoor dingen die je leuk vindt snel blijven liggen

Hoe zou het zijn als je:

 • niet langer meer zou twijfelen, omdat je simpelweg weet wat je wilt?
 • weet welke stappen je daarvoor moet zetten?
 • zonder verwachting van anderen een keuze kunt maken die bij jou past?
 • meer vertrouwen hebt in jezelf en jouw toekomst?
 • weet hoe je meer geluk en positiviteit in je leven toe laat?

Coaching Groningen

Inmiddels heb ik veel twintigers en dertigers in Groningen en omgeving geholpen om hun doelen te bereiken. Dit doe ik door verschillende coaching aan te bieden. Soms vragen mensen mij: Wat voor coach ben jij dan precies? Nog steeds vind ik het lastig om hier een definitieve stempel op te drukken. Toch is het voor jou als lezer wel fijn om te weten of dit de coaching is die je zoekt. Ik beschrijf mezelf dan ook als loopbaancoach en lifecoach voor Millennials. De huidige twintigers en dertigers.

Ik coach en activeer in:

 • het doorbreken van twijfel naar duidelijkheid
 • het ontdekken wie je bent en wat je wilt
 • het vinden van balans tussen werk en privé
 • het verlichten van de prestatiedruk en (keuze)stress
 • het uitspreken van onzekerheden & struggles
 • het omgaan met de veeleisende omgeving
 • het voorkomen van een burn-out

Lifecoaching

In de rol van lifecoach kan ik je helpen om lekkerder in je vel te zitten. Je hebt meer energie en meer zelfvertrouwen. Je laat je minder leiden door de mening van een ander. Verder kijk ik met je mee naar jouw patronen en overtuigingen. Samen ontdekken we waar jouw belemmeringen zitten en hoe we die ombuigen naar kansen. Deze vorm van coaching combineer ik vaak met loopbaancoaching.

Loopbaancoaching

In de rol van loopbaancoach kan ik je helpen met loopbaan gerelateerde vraagstukken. Hoe happy ben je met dat wat je nu doet? Welke (doorgroei)mogelijkheden heb je? Is het misschien tijd om iets anders te doen? En hoe pak je dit dan aan? Belangrijke waarden zijn: groei, voldoening, waardering, status, passie, motivatie en verschil maken. Samen kijken we waar jij waarde aan hecht en hoe je dit kan integreren in jouw loopbaan.

Locatie in Groningen of Winsum

Naast dat ik online coaching aanbied, coach ik ook mensen op locatie. Je kunt bij mij komen in De Pijp in Groningen of in mijn praktijkruimte in Winsum. Werk je bijvoorbeeld in Groningen en vind je het fijn als ik bij jou langskom? Dan kan dat ook! Inmiddels coach ik ook veel online. Makkelijk voor als je liever even thuis blijft of je die dag nog andere afspraken hebt. De buitensessies doe ik op unieke locaties in Groningen.

Programma’s en methodes

Om een levenslang resultaat te kunnen boeken, bied ik mijn programma’s vanaf drie of zes maanden aan. Ik geloof dat je deze tijd nodig hebt om échte verandering in je huidige leven aan te brengen. Dit doe ik met mijn eigen KOMPAS-methode. Een online leermethode die boordevol theorie, coaching, training, opdrachten en leermethodes zit. Veelvoorkomende thema’s: twijfels, geluk, zelfvertrouwen, (keuze)stress, prestatiedruk, angst, negatieve gedachten, mindset, loopbaan en support.

KOMPAS-methode©

Via mijn online leermethode duik je dieper in jezelf en coach ik je 1-op-1 via maatwerksessies. Het resultaat is dat je daarna weet wie je écht bent, wat je kan en wat je wilt. Je werkt op veel lagen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • K – Kracht (Dichtbij jezelf)
 • O – Ontwikkeling (Talenten, competenties, groei)
 • M – Mindset (Overtuigingen en gedachten)
 • P – Plan (Visualisatie en focus)
 • A – Actie (Doen, doen, doen…)
 • S – Samen (Support en succes)

Buitensessies op unieke locaties in Groningen

Een belangrijk onderdeel van mijn persoonlijke coaching is jou daadwerkelijk in beweging brengen. Frisse buitenlucht, natuur en je lichaam aanzetten tot actie. Met toffe loopoefeningen en wandelingen breng ik je op nieuwe ideeën. Je creativiteit wordt geprikkeld. Dit doe ik door verschillende buitensessies aan te bieden in Groningen. De meeste laagdrempelige is de Peptalk Xl-sessie. Hier coach ik mensen met het ombuigen van obstakels naar kansen en krijg je een helder actieplan mee naar huis. Voor meer verdieping coach ik mensen bijvoorbeeld met Walk & Talk sessies. Dit zijn twee sessies van 90 minuten waarin we de diepte ingaan op een bepaald onderwerp dat in jouw leven speelt. In het zes maanden programma zit een speciale buitensessie die volledig gaat over Loslaten en Vasthouden.

Gratis masterclass over persoonlijke ontwikkeling

Om een beetje sfeer te proeven nodig ik je graag uit voor mijn gratis masterclass. In deze gratis online training neem ik je mee in de twijfels die je als Millennial tegenkomt. Ik leer je hoe je meer geluk en zelfvertrouwen kunt toelaten in je leven. Verder laat ik je zien hoe mijn coaching in Groningen en omgeving eruit ziet. Tijdens de opdrachten ontvang je ook nog eens een gratis cadeau van mij. Dit is een laagdrempelige en gratis training waarna je weet waar je op mag focussen!

Ik hoop je hiermee een helder beeld te hebben gegeven wat ik doe als loopbaancoach en lifecoach voor Millennials. Inhoudelijke toelichting op mijn groeiprogramma’s vind je via deze link! Voor specifieke vragen mag je mij mailen via peptalk@iriscolijn.nl.

Vragen of interesse in coaching Groningen? Laat hier direct een bericht achter, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

[wpforms id=”2483″ title=”false”]