Wil je jouw creatieve brein laten werken in de natuur?

√ Heb je behoefte aan meer verdieping op een bepaald onderwerp? ?
√ Wil je graag even sparren zonder oordeel?
√ Loop je vast in een situatie en weet je even niet hoe je verder moet?
√ Heb je behoefte om even door andere ogen naar jezelf te kijken?
√ Wil je 1001 gedachten omzetten in concrete acties?
√ Hou je van een goede wandeling? ?

Dan is kun je kiezen voor een Walk & Talk. Dit zijn twee sessies van 1,5 uur  die je volledig zelf mag inrichten. We gaan samen wandelen en jij bepaalt het onderwerp. Laagdrempelig lopen en ontdekken waar jouw kansen, oplossingen of antwoorden liggen!

Ben jij geïnteresseerd?

Jij bepaalt het onderwerp en geeft richting in jouw hulpvraag, blokkades, wensen en ambities. Tijdens deze sessies krijg je een spiegel en tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Je heb helderheid over een bepaalde situatie in je leven en je krijgt de kans om even uit te zoomen op je huidige leven. Je hebt weer nieuwe energie en krijgt weer zin om actief te kiezen voor jezelf.

Nu voor €227.00

(excl. BTW )

Walk & Talk aanvragen

[wpforms id=”869″]

Walk & Talk

✅ 1 – op – 1 wandelsessie

✅ 2x 90 minuten

✅ Locatie naar keuze*

✅ Creatieve oplossingen ontdekken

✅ Concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kunt

✅ Nieuwe energie & motivatie

✅ Eerste stappen richting verandering

✅ Meer focus en regie op je eigen leven

“Ik ben buitengewoon verrast wat de Peptalk mij heeft opgeleverd. Alles in inzichtelijk gemaakt wat ik nodig had. Ik ging naar huis met concrete opdrachten en een prachtige overzichtelijke poster met drempels en krachten. Voor mij persoonlijk was het enorm nuttig, ik heb tools gekregen voor in de praktijk die mij verder gaan helpen, daar geloof ik 100% in.  Je wordt in een mooi pand ontvangen waar je in een privé ruimte komt te zitten samen met Iris. Onder het genot van een kop koffie/thee begint het gesprek en word je afgetast door Iris op wat voor hulp jij nodig hebt. Ze geeft persoonlijk en passend advies. Waar sta je nu en hoe kom je waar je naar toe wilt werken. Aan te raden!”

MikeyPeptalk

“Ik heb de Peptalk met Iris als ontzettend prettig ervaren. Door haar open houding en door de juiste vragen te stellen, creëerde ze een veilige omgeving waarin ik mij volledig kon openstellen wat betreft gedachten, gevoelens en emoties. Ze liet mij reflecteren op mijn eigen situatie en op basis daarvan realistische, persoonlijke doelen te stellen voor de komende maanden. Haar eerlijkheid – niet alleen door verdieping te vragen, maar ook door te confronteren -, hebben me nieuwe inzichten laten zien en me nieuwe ideeën, energie en kracht gegeven. Van een aantal ‘stenen op de weg’ was ik mij bewust, maar deed er simpelweg niks mee. Of omdat ik dacht ‘ik hou dit nog wel even vol’, of omdat ik gewoon niet wist wat ik er aan kon doen. Ik beveel iedereen een Peptalk aan van Iris, want ondanks dat men ‘het vaak wel weet’ of dit zogenaamd laat ‘blijken aan de buitenwereld’, kan een Peptalk zó enorm verfrissend zijn en je 100% nieuwe motivatie geven.”

RebeccaPeptalk

“Door de Peptalk van Iris heb ik inzichten gekregen in mijn valkuilen, onzekerheden en twijfels maar heeft mij vooral ook concrete handvatten gegeven om deze aan te pakken. Ik heb na de sessie zin gekregen om aan mijn doelen te werken en door Iris weet ik hoe ik dat kan doen. Iris weet zaken helder te krijgen die je zelf (nog) niet ziet of niet weet hoe je die moet aanpakken. Ze houdt je een spiegel voor, is toegankelijk, vol humor en denkt mee op meerdere vlakken. Ik kan de coaching van Iris voor iedereen aanraden die op een bepaald aspect in zijn of haar leven vastloopt en het heft in eigen handen durft te nemen zodat obstakels veranderen in kansen.”

YvetPeptalk

“Ik raad iedere Millennial een Peptalk met Iris aan als investering in jezelf! Of dit nu op persoonlijk of, zoals in mijn geval, op loopbaan gebied is. In korte tijd helpt Iris je met het verkrijgen van concrete inzichten over je belemmeringen of uitdagingen en geeft je handvatten om concreet aan de slag te gaan en jezelf te laten groeien! Ze pakt het heel open en laagdrempelig aan waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde en open kon zijn. Daarnaast is het fijn dat Iris op locatie komt en je daardoor zelf kunt bepalen in welke setting je de Peptalk wilt houden. Ik vond het prettig dat ze een actieve aanpak heeft. Door direct concreet met de loopoefening aan de slag te gaan, kom je in korte tijd tot inzichten. Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen!”

RoosmarijnPeptalk