Over Iris…

Millennial Motivator | aandacht voor de mens
positieve aanjager | creatieve denker
‘bijna’ dertiger | uitdager | grensverlegger 
organisator | verbinder | fomootje

Expertise

In 2017 ben ik gecertificeerd met een diploma Mental Coach via Sonnevelt en ben ik bevoegd om mensen zoals jij succesvol te coachen. Hiervoor werkte ik als Talentmanager bij YoungCapital waar ik meer dan vijftig jonge professionals heb gecoacht in persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik daagde ze uit om kritisch naar zichzelf te kijken en om te gaan met lastige situaties. Ik stond hen bij tijdens de eerste entréé (na de studie) op de arbeidsmarkt en wist ze te motiveren en te laten bloeien. Dagelijks reed ik rond in de provincies  Groningen, Drenthe en Friesland om persoonlijke bezoeken af te leggen bij de bedrijven waar zij werkzaam waren.

In de jaren ervoor ben ik actief geweest in maatschappelijke projecten, onder andere de NoorderBaanBattle, waarin we beweging creëerden bij doelgroepen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door aandacht te geven, luisteren en mensen bewust te maken van hun kwaliteiten, hebben velen van hen inmiddels hun plek gevonden (op werk of privé). Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mijn kwaliteiten als enthousiaste motivator tot een hoger niveau wil brengen en spring daarom nu zelf weer in het diepe door voor mezelf te beginnen.

Na een jaar uit de running te zijn geweest vanwege een fikse burn-out, is het nu tijd om weer te gaan bloeien en mijn ervaringen, zowel op papier als in de praktijk, te gaan gebruiken tijdens het coachen van mensen zoals jij!

Mijn coachopleiding heeft de volgende accreditaties: SNRO, BGN, BATC (deelaccreditatie). Eveneens ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Missie, visie en aanpak!

Ik heb de missie om het talent in onze provincie weer te laten bloeien. Twintigers en dertigers van nu weer dichterbij zichzelf te laten komen en ze handvatten te geven in onze razende maatschappij. Mijn aanpak zit in de confrontatie met jezelf, het anders durven denken, het dichterbij jezelf te komen, het ontdekken wie je bent en vooral wat je graag wilt.

Door nieuwe dingen te durven, te falen, op te staan en weer opnieuw te doen, ben ik erachter gekomen dat ik energie krijg van het motiveren en in beweging brengen van de ander. Met empathie, enthousiasme, positieve aanstekelijkheid en een dosis Groningse humor proberen anderen uit te dagen. Ik heb hierin mijn talent ontdekt en wil dit graag met jou delen.

Vrienden noemen me een gezelligheidsdier met het hart op de tong, een doorzetter met een duidelijk doel voor ogen, een perfectionist die altijd op zoek is naar uitdagingen en iemand die vrolijk wordt van spontane acties. Ik ben niet bang om in het diepe te springen, een gesprek aan te knopen met een wildvreemde of kritiek te krijgen van anderen. De kritische blik van een ander daagt me uit om in de spiegel te kijken. Ik ben voor mijn gevoel nooit uitgeleerd en sta altijd open voor inspirerende gesprekken.

Laten we dus altijd proberen van elkaar te leren!