& Aandacht voor jou!

  • Wordt er veel van je verwacht (opleiding, werk, vrienden, verenigingen, sport)?
  • Ervaar je regelmatig het gevoel van druk of stress?

Soms doe ik tijdens mijn sessies onderstaande korte oefening om mensen te laten ervaren hoe gespannen of juist ontspannen ze zijn. Een simpele oefening waarmee je snel kan testen hoe je in je lijf zit. Graag nodig ik je uit om na de test nog even onderstaande vragen te beantwoorden!

Doe hier de gratis test!

Belangrijk voordat je de test doet: doe het niet als je net veel van je lichaam gevraagd hebt (bijv. na het hardlopen, sporten of traplopen).

& Uitslag + gratis sessie!

  • Was deed de uitslag met je?
  • Ben je nu verrast? Opgelucht of juist geschrokken?
  • Roept het vragen op of kreeg je bevestiging?

Je ademhaling kan een hoop vertellen over de spanning die in je lijf zit. Vanzelfsprekend is de uitslag een indicatie en een stukje bewustwording, maar zeker geen vaststaand gegeven over jouw stressniveau. Het is aan jou om te beoordelen hoe erg jouw spanning momenteel is en of het tijd is om er wellicht meer aandacht aan te geven.

Kenmerkend voor onze generatie (twintigers en dertigers) is dat we worstelen met het voldoen aan hoge verwachtingen, het ervaren van veel verantwoordelijkheid en massaal streven naar succes en geluk. Door de continue aanwezigheid van social media lijkt het alsof al onze mede-Millennials wel succesvol en gelukkig zijn, maar het alleen bij jou niet lukt. We worden overladen met het schijnsucces van een ander. Want geloof me, ook zij kampen met dezelfde struggles. We vinden het moeilijk om uit te spreken hoe het echt met ons gaat.

Zelf komen we alleen uiteindelijk toch tot de conclusie dat alles alleen proberen op te lossen niet altijd een goede uitwerking heeft. Je blijft namelijk hangen in dezelfde cirkel, waardoor je aan het einde van de rit alsnog stil staat. Hoe fijn is het dan als je iemand hebt die naast je staat en je toch dat zetje in je juiste richting kan geven?

Ik ben benieuwd naar de uitslag van jouw zelftest en nodig je daarom graag uit voor een gratis sessie! Een half uurtje waarin je, zonder oordeel, kunt vertellen hoe het echt met je gaat en ik je wellicht net dat ene zetje kan geven die je nu nodig hebt.

Ik hoop je gauw te spreken!

Liefs,

Iris Colijn

P.s. Passen onderstaande momenten niet in jouw agenda? App mij dan even via 0655728415, zodat we jouw gratis sessie alsnog kunnen plannen!

millennial coaching groningen