& Aandacht voor jou!

  • Wordt er veel van je verwacht (opleiding, werk, vrienden, verenigingen, sport)?
  • Ervaar je regelmatig het gevoel van druk of stress?

Soms doe ik tijdens mijn sessies onderstaande korte oefening om mensen te laten ervaren hoe gespannen of juist ontspannen ze zijn. Een simpele oefening waarmee je snel kan testen hoe je in je lijf zit. Graag nodig ik je uit om na de test nog even onderstaande vragen te beantwoorden!

Doe hier de gratis test!

Belangrijk voordat je de test doet: doe het niet als je net veel van je lichaam gevraagd hebt (bijv. na het hardlopen, sporten of traplopen).

& Uitslag + gratis sessie!

  • Was deed de uitslag met je?
  • Ben je nu verrast? Opgelucht of juist geschrokken?
  • Roept het vragen op of kreeg je bevestiging?

Je ademhaling kan een hoop vertellen over de spanning die in je lijf zit. Vanzelfsprekend is de uitslag een indicatie en een stukje bewustwording, maar zeker geen vaststaand gegeven over jouw stressniveau. Het is aan jou om te beoordelen hoe erg jouw spanning momenteel is en of het tijd is om er wellicht meer aandacht aan te geven.

Ervaar je bijvoorbeeld veel druk op je werk of in je privé? Voel je je opgejaagd en loop je voor je gevoel steeds achter de feiten aan? Voel je je aan het einde van de dag moe en heb je weinig tot geen energie over? Misschien is het dan goed om hier aandacht aan te geven en te luisteren naar je lijf!

Ik ben benieuwd naar je bevindingen en de uitslag van jouw zelftest! Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis sessie! Een half uurtje waarin je, zonder oordeel, kunt vertellen hoe het echt met je gaat en ik je met een paar tips net dat ene zetje kan geven die je nu nodig hebt.

Ik hoop je gauw te spreken!

millennial coaching groningen