Unieke Peptalk-avond voor supporters!

Alweer drie jaar geleden begon mijn avontuur als ondernemer.

Onderweg heb ik veel mooie mensen zoals jij op mijn pad gehad en daarom nodig ik je uit voor iets tofs!

Speciaal voor supporters, (oud)-deelnemers en mensen die nieuwsgierig zijn naar mij organiseer ik een live-avond vol energie & inspiratie. Een avond waarin je jouw rollen als werknemer, liefdespartner, broer/zus, zoon/dochter, ouder, vriend/vriendin, buurgenoot of sportmaat even helemaal los mag laten.

Weg met verwachtingen, ‘moetjes’ en sociale controle. Ik neem je graag mee in een wereld van kwetsbaarheid, schaamte en het overwinnen van je onzekerheden. Gewoon zijn wie je bent!  Met elkaar ervaren dat we niet alleen zijn in deze razende maatschappij en ontdekken hoe we samen nóg meer vertrouwen krijgen in onszelf!

Graag nodig ik je uit op 6 oktober om 20.00 uur voor dit unieke live-event in De Pijp Groningen. Onder het genot van een hapje/drankje is dit ook een leuke mogelijkheid om weer eens wat nieuwe gezichten te leren kennen.

Programma
19.45 uur inloop
20.00 – 22.00 uur Inspiratiesessie
22.00 uur – start borrel
22.30 uur- einde
Kosten: €22,50- (incl. hapjes/drankjes)

Let op: ik heb ruimte voor maximaal 50 mensen, de ticketservice sluit automatisch als dit aantal bereikt is!

Ben jij erbij?

Over Iris Colijn:

In mijn persoonlijke programma’s en peptalks begeleid ik mensen die simpelweg even vastlopen in bovenstaande vraagstukken en ik help ze bij het maken van zelfverzekerde keuzes en het doorbreken van blokkades. Hierdoor laten ze zich niet langer meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen. Ze zitten weer vol energie, halen voldoening uit wat ze doen en kunnen beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die hen niet gelukkig maken.

Locatie De Pijp Groningen

De InspiratieTalk vindt plaats in De Pijp Groningen. Een prachtige plek en de enige overgebleven fabriekspijp in het stadscentrum van Groningen! Op deze industriële locatie werken creatieve ondernemers en gasten zelfstandig én met elkaar. Lekker nuchter, ongedwongen sociaal. Bereid je voor op een gezellige, inspirerende en onvergetelijke avond!

Zij gingen je voor:

“Het was interactief, continu boeiend, interessant, herkenbaar en motiverend. Ik neem zeker dingen mee wat ik in de praktijk kan toepassen!”

“Herkenbaar, goede verdeling tussen interactie en theorie en humor. Voldoet aan verwachtingen. Iris brengt haar verhaal enthousiast over.”

“Goede spreker die veel voorbeelden vanuit haarzelf benoemde, daardoor een klik en veilige omgeving!”

“Heel leuk gepresenteerd, prettige sfeer gecreëerd waarin eerlijkheid en openheid mogelijk was.”

Sfeerimpressie van een eerder event georganiseerd door Younglink Groningen!