Nieuwe editie in juni 2021!

Yes, we gaan weer van start en dit keer in  samenwerking met Noorderlink. Ben je klaar voor een nieuw avontuur samen met andere young professionals uit het Noorden? Doe mee met een gloednieuwe editie van de Millennial Meetation en je krijgt nieuwe energie door o.a. Surprise Work-outs, Peptalks, themasessies en veel ontspanning!

#SEEYOUSOON @GRONINGENCITY

Wil je deze zomer…

…nieuwe mensen ontmoeten?
…je weer fit voelen?
…werken aan je persoonlijke én professionele ontwikkeling?

Dan zit je hier goed! Als we aan twintigers en dertigers vragen wat ze het meest gemist hebben de afgelopen periode, luidt het antwoord: persoonlijk contact! We willen graag weer samen zijn, elkaar ontmoeten, erop uit gaan, leuke dingen doen en vooral naar buiten. Samen met familie en vrienden plannen we steeds regelmatiger weer afspraken, maar hoe ontmoet je op 1,5 meter afstand nu spontaan nieuwe mensen?

Dit bieden wij tijdens onze MILLENNIAL MEETATION!

√ Ontmoeten
√ Persoonlijke ontwikkeling
√ Me-time
√ Ontspanning
√ Kracht- en conditietraining
√ Thuiskomen met een verhaal!

Hoe we dit doen?
Door onze kwetsbaarheden bespreekbaar te maken, onze struggles op tafel te gooien en elkaar op een positieve manier te stimuleren. We gaan in twee weken onderzoeken wat jouw 100% is en hoe je dit gaat vormgeven in een wereld waarin we voorlopig nog 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Deze zoektocht vullen we aan met sport, ontspanning en leuke meetings! Dit alles vindt plaats in en rondom Groningen en is dit keer speciaal vormgegeven voor young professionals die aangesloten zijn bij Noorderlink. Niet aangesloten, wel meedoen? Dat kan ook!

Wij, Nienke & Iris, kiezen ervoor om deze zomer af te trappen met frisse energie en een positieve mindset. Dit doen we door de unieke combinatie van sport, persoonlijke ontwikkeling en het ontmoeten van gelijkgestemden. De eerste editie is in september afgerond en was een succes!

Benieuwd hoe dit eruit zag?

2-weeks-programma & TimeTable

Maandagavond 28 juni 2021!
19.00 – 22.00 uur
KICK- OFF

Iedere dinsdag en – donderdagavond
29/6 , 01/7 , 06/7, 08/7
19.00 – 21.00 uur
Surprise work-out-sessions van Nienke

Zaterdagochtend 3 juli
09.00 – 15.00 uur
Peptalk-sessie van Iris

Donderdagavond 8 juli aansluitend op work-out!
21.00 – 22.00 uur
BorrelBoost!

Alle locaties zijn in Groningen en worden binnenkort bekend gemaakt!

millennials

10x waarom jij de Millennial Meetation niet mag missen!

Hier wil je bij zijn, omdat…

…je op ludieke wijze fit wordt in je lijf & hoofd door Surprise work-outs!

…je écht aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling & authenticiteit!

…je het gevoel hebt dat je op een 90’s & 00’s festival bent!

…je op hele toffe locaties in Groningen komt!

…je samen met gelijkgestemden uit je comfortzone gaat!

…je waardevolle inzichten krijgt over jezelf + praktische tools!

…je warme contacten toevoegt aan je netwerk!

…je het begin van 2021 productief en helemaal voor jezelf gebruikt!

…je een unieke ervaring kunt toevoegen aan de persoonlijke cv!

“Iris en Nienke zorgen voor een open sfeer alles kan en mag en niks is te gek. En dat is fijn als je zoekende bent in een leven vol uitdagingen. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen wat ze ook sterk maakt. Ze zijn een goed rolmodel van hoe het leven van een millennial uitziet en hoe je er mee om gaat. Met deze dames is de meetation voor mij een mooie ervaring geweest met afwisseling, humor en leerzame inzichten.”

OlgaMeetation zomer 2020

Mind & Reset

Onze razende maatschappij kwam plots tot stilstand. Welke veranderingen heb jij de afgelopen maanden  doorgemaakt? Wat was er negatief en wat positief? Wat wil je absoluut vasthouden of juist loslaten? Iris zet haar skills in om jouw obstakels om te zetten in kansen. Waar sta je nu? Waar wil je heen en hoe gaan we dit aanpakken? Wat heb je nodig en hoe kunnen we elkaar hierin versterken?

✓ Inzicht in jezelf en blokkades
✓ Nieuwe energie & motivatie
✓ Praktische tools

Body & Refocus

Voor de ultieme reset, brengen we je letterlijk in beweging. Op een speelse manier gaan we aan de slag met het fit worden in je hoofd en in je lijf! Nienke daagt je fysiek uit om het beste uit jezelf te kunnen halen. Elke week gaan we samen in verschillende vormen sporten. Hoe de avond eruit ziet, weet je van te voren niet. Laat je verrassen. Leuk extraatje: je werkt ook nog eens aan je coronakilo’s.

✓ Kracht- en conditietraining
✓ Iedere week een nieuw thema bespreken
✓ Sport Out-of-your-comfortzone

Meet & Recharge

Samen kom je verder dan alleen. Hoewel we onze me-time enorm nodig hebben, is de behoefte naar het delen met elkaar en het samen zijn ook groot. Iris & Nienke nodigen je daarom uit voor een aantal MEET-momenten. Je werkt aan je Body & Mind en ontmoet tegelijkertijd nieuwe mensen. We dagen elkaar uit om soms net even dat stapje extra te zetten. Wil je dit samen met een vriend of vriendin doen? Dat kan ook!

✓ Meetings met Millennials & youngprofs
✓ Ontmoeten & verbinden

Jouw achtergrond, sportervaring, verleden, referentiekaders, opleidingen, hobby’s, goede en slechte eigenschappen, mankementen of talenten spelen geen rol in het kunnen deelnemen aan dit programma. Je bent goed zoals je bent en juist daarom van harte welkom!

Dit programma is voor jou als:
…je een twintiger of dertiger bent
…je youngprofessional bent
…je toe bent aan positiviteit
…je bereid bent uit je comfortzone te stappen
…je aandacht wilt geven aan je persoonlijke groei
…je fitter wilt worden in je lijf
…je graag nieuwe mensen wilt ontmoeten
…je met jezelf aan de slag wilt
je zin hebt in een leuke tijd met like-minded professionals!

Het enige dat we van jou willen is 100% inzet.
Naast de pijlers Body, Mind & Meet, hechten we
vooral veel waarde aan FUN!

Twee weken lang:

….personal sporttraining!

….personal coaching!

… sociale activiteiten met gelijkgestemden!

… werken aan een betere relatie tussen je hoofd en lijf!

…kennis maken met dingen buiten je comfortzone!

EXTRA:
Gratis toffe goodiebag (inclusief sportmat)!

millennial groningen

Nienke & Iris

Dit idee is ontstaan vanuit onze jarenlange, bijzondere vriendschap en de chemie die we graag met anderen willen delen. Het bespreekbaar maken van je kwetsbaarheden, je onzekerheden en soms moeilijke levenskeuzes. Onder het motto: durf te falen, verlies eens de strijd, streef niet naar perfectie, maar omarm je kwetsbaarheid, gaan we samen een met jou een toffe tijd beleven!

Het jaar 2020 gaat de geschiedenisboeken in als extreem bijzonder. Dit is jouw kans om het op een positieve manier af te sluiten en opnieuw te beginnen! Een totale reset van jezelf, waarin je nieuwe focus en energie vindt. We dagen je uit om buiten je comfortzone te gaan: that’s where the magic happens!

Durf jij samen met ons en andere Millennials & youngprofessionals uit Groningen de uitdaging aan om een magische periode te beleven?

We streven naar een knallende zomer van 2021, samen met jou en hopen je binnenkort te zien!

Liefs,

Nienke & Iris