talent groningen

Wil je onderzoeken wat je nu écht wilt?

√ Heb je behoefte aan meer authenticiteit?
√ Heb je moeite met weten wat je graag wilt?
√ Wil je meer inzicht in dat wat bij je past?
√ Sta je op een punt dat je keuzes wilt maken voor de toekomst?
√ Wil je zonder na te denken uitspreken wat je kwaliteiten en valkuilen zijn?

Kortom: je bent zoekende in het vinden van de juiste (loopbaan)koers. Je wilt graag antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

  • Je loopt misschien vast in je huidige baan, je wilt misschien wel van functie wisselen of toch helemaal een andere afslag nemen.
  • Je contract loopt af en je wilt graag gericht zoeken naar je volgende bestemming (evt. met loopbaanbudget).
  • Je twijfelt bijvoorbeeld over het starten van een nieuwe opleiding of cursus, maar welke dan?
  • Je schuift alles voor je uit en je weet dat het tijd is voor actie!

Dan is deze Talenttraining zeker iets voor jou! Je krijgt een trainingsdag met aandacht voor jou en jouw talent. Aan de hand van verschillende stappen en opdrachten ga je aan de slag met jezelf. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen. Je krijgt een motivatieboost die je richting geeft voor de toekomst en je antwoorden geeft. Een actieve training waarna je genoeg stof hebt om thuis over na te denken en aan de slag te kunnen met het gericht werken aan jouw toekomst.

Ben jij geïnteresseerd?

We komen allemaal op het punt in ons leven waarop je denkt: “Is dit nu alles?”

Je hebt ruimte gekregen om even stil te staan bij je huidige situatie en eerlijk gezegd weet je nu even niet of dit wel is wat je echt wilt. Je trekt van alles en met name jezelf in twijfel. Je hebt al allerlei zaken als opleiding, werkervaring en talenten in je rugzak zitten, maar wat wil en kan je er nu eigenlijk mee? Op deze dag ga ik je uitdagen om jezelf eens flink onder de loep te nemen. Je vertaalt jouw kwaliteiten naar de arbeidsmarkt. Samen met gelijkgestemden ga je aan de slag en help je elkaar om jouw antwoorden te krijgen!

Wie ben ik? – Authenticiteit & dichtbij jezelf
Wat kan ik? – Talenten, kwaliteiten & valkuilen
Wat wil ik? – Focus aanbrengen & actieplan

Belangrijk: Vanwege corona is het tijdelijk niet mogelijk om deze training in een groepssamenstelling te doen. In 2021 kijk ik opnieuw naar de mogelijkheden voor groepstrainingen. Je kunt deze training daarom nu boeken in de vorm van speciale 1-op-1 dag!

Nu voor €297.00

(excl. BTW )

Training aanvragen

Talenttraining 1-op-1 dag!

✅ Persoonlijke aandacht voor jou!

✅ (09.00 – 13.30 uur)

✅ Locatie in Groningen

✅ Geeft je richting en brengt je terug naar jezelf

✅ Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

✅ Ontdekken talent en inzetten

✅ Helder actieplan om jouw vervolgstap te zetten

✅ Flinke dosis energie en motivatie

“In februari 2020 heb ik deze training gevolgd bij Iris. De reden om deze training te volgen was omdat ik op een punt in mijn leven sta waarin ik een soort van hele bewuste, vernieuwde ‘kennismaking’ met mijzelf aanga. De vragen; wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? sluiten daar goed op aan. De opdracht voorafgaand de training zorgde voor een ‘warming-up’ voor de trainingsdag. Tijdens de trainingsdag was er een prettige, open en ontspannen sfeer wat zeker belangrijk is om eerlijk en open (naar jezelf) te kunnen zijn/kijken. De locatie was prachtig en de lunch was bijzonder lekker. Deze training heeft bij mij een domino-effect teweeg gebracht en ik ben met praktische, haalbare doelen thuisgekomen. Ik ben niet alleen op de dag zelf tot bepaalde inzichten gekomen, maar zeker in de maanden erna (ik schrijf dit nu in juni 2020). Geen korte termijn effecten, maar lange termijn inzichten. Heel erg waardevol en de investering meer dan waard. Iris is een prachtig, talentvol en krachtig persoon, met een open en eerlijke houding, welke je uitnodigt om ook helemaal jezelf te (durven) zijn. Zij verkondigt niet haar waarheid, maar laat je je eigen waarheid/talenten (her)ontdekken.”

JanikaTalenttraining: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

“Iris heeft mijn geholpen mijn 1001 gedachten om te zetten in concrete acties. Dit door mij inzicht te geven in mijn krachten en valkuilen. Hierdoor ga ik vol energie aan de slag met de toekomst!”

ArjenTalenttraining: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

“Met Iris haar enthousiasme, eerlijkheid en oprechtheid krijg je door middel van haar eigen persoonlijke voorbeelden een hele waardevolle dag. Je gaat aan de slag met opdrachten waardoor je weer stilstaat bij je eigen krachten en hoe je deze kan inzetten.”

ManonTalenttraining: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

“Waardevolle, inspirerende dag waarin je zelf centraal staat. Je (her)ontdekt je eigen kracht en talent en gaat naar huis met een flinke dosis energie en inspiratie. In alles wat ze doet stopt ze wat Iris-passie. Je hebt een unieke persoonlijkheid en uitstraling. Jouw enthousiasme en energie is aanstekelijk voor mensen.”

NienkeTalenttraining: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?